Fading och glittertippar

A kom idag. Hon hade glittertippar i rosa, så idag fick det bli fading i guld. Också lite stora paljetter.


L var min sista kund idag. Hon såg ut såhär när hon kom. Minns ni?


Idag vågade hon sig på glittertippar med små stripes i. Härliga färger./Linda, Nail Art Studio.

Bättre med kameran, jo men visst........ :-(

En kund fotade jag idag. Åh jisses vilken härlig färg. Kolla in denna turkosa sommarfärg. Me in love! :-)


Trött som få och något låg. Jag har precis betalat alla räkningar här hemma. :-( Finns det något värre?
I morrn är det tokmycket och det älskar jag. :-)


/Linda, Nail Art Studio.

Lite mer leopard...

Dagens kund hade sett den förra bilden på Lenas naglar med djungeltema och ville ha likadant. Så så fick det bli. Man behöver faktiskt inte fylla naglarna med leopard. Hur snyggt som helst med franskt och bara lite mönster. Det kan man ha på alla utan att det blir för mycket.Tog vissa bara bild på henne idag. Hoppas jag kommer ihåg fler i morrn. Påsken och dess ledighet är slut, så nu kör jag så det ryker. Massor av jobb hela veckan.

Just ja. Jag måste be er om att ringa vid tidsbokning. Bokar inte längre via sms.

Tel:073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

Flames!

Jag gjorde något väldigt roligt idag. Det är nämligen så att min kund Lena och hennes man är med i Six Pack MC klubb. De har fest i helgen och Lena ville ha flames på sina naglar i klubbens färger orange och svart. Detta är resultatet.

Det var skitkul!

/Linda, Nail Art Studio.

Också lite från eftermiddagen...

Två inlägg samma dag är inte så vanligt. Men jag hann inte med gårdagen, så då fick jag dela upp det i två.
Jag fick göra fading idag också. Men när hon kom hade hon franskt. På bilden har jag hunnit ta ner de på längden. Därför det är lite fildamm och ser torrt ut. Jag har liksom minne som en guldfisk och kommer på för sent att jag ska ta förebilder.

Dessa naglar är så fantastiskt roliga att jobba med. Det känns som att gelen jobbar åt mig. Aldrig några problem, utan den bara lägger sig där den ska. Underbart helt enkelt!


Sen kom Madde. Hon hade tänkt göra franskt med rosa glitterrand och fading på ringfingrarna. Men när hon satt hos mig kollade hon på min fina skärm och ändrade sig till silvertippar med små rosa och silvriga pärlor.Vill ni komma och fixa naglarna är det ganska få tider kvar, så först till kvarn är det som gäller.

/Linda, Nail Art Studio.

Som sagt, jag smittar. :-)

Igår blev det en rundad fransk med rosa paljetter á la mina naglar.


Idag med silver bara på ringfingrarna.


Nu ska jag ta mig an eftermiddagens kunder. Slut på lunch"rast".

/Linda, Nail Art Studio.

Ny vecka!

Idag gjorde jag ett par riktigt blåa naglar. Fading still going strong. Blir lite lika här på bloggen känner jag, men det är iaf en helt ny färg. Jäkligt snygg och intensiv.


Sen kom AnkiPanki. Hon kom ensam idag. Men det är så härligt att få rå om henne själv också. :-)
När hon kom hade naglarna vuxit en hel del kan jag lova.


Det fick bli franskt idag, men lite paljetter blev det iaf. Några diskreta i orange, men de plockar även upp lite rosa toner.


/Linda, Nail Art Studio.

Ny kund från annan skulptris...

...började min dag med. Det hade inte gått så bra och naglarna var i dåligt skick. Skrev ett inlägg tidigare, men min kära mor sa att det kunde uppfattas fel och lät argt, så jag tog bort det. Men iaf så fick jag göra naglar på en tjej med rätt skadade naglar p.g.a. inte så bra info ang. eftervård.
Jag hoppas att de ska hålla tills sprickorna som blivit i hennes naturliga naglar kommit fram till den fria kanten, så att jag kan förlänga på nytt.


En närbild på designen ska ni få. Multisilver, paljetter och shimmer. Najs!


På tisdag den 19:e kl.9.30 finns det en tid för förlängning. Om du vill ha den är det bara att ringa:073-546 90 50, 10% om du uppger naglar i hudiksvall när du bokar tiden.

/Linda, Nail Art Studio.

Underbara ord!

En kund till mig har flyttat. Idag var hon tvungen att gå till någon annan i en annan stad och fixa sina naglar. Detta sms kom nyss:
Herrejösses, jag fick verkligen bekräftelse på hur otroligt duktig du är efter att ha gjort naglarna nu! Att göra nailsen hos dej är som att flyga ut på små lyckliga moln där varje nagel är perfekt och luktar gott, att göra hos någon annan var som att stoppa fingrarna i en köttkvarn, de blev slafsiga, repiga o fulla av damm!!! Gahh


Dessa ord värmde och gjorde min dag, TACK!!!

/Linda, Nail Art Studio

Två tider kvar.

Jag har två återbesökstider kvar denna vecka.
Tors. 14:e kl.9.30
Fre. 15:e kl.8.00

Ring om ni vill ha någon av dom.

073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

Fading på nagelbitare.

Det är verkligen toppen. För när man biter på naglarna får man en kort nagelbädd. Och även fast det går att förlänga med färgad gel blir det ändå lite svårt att få snyggt. Iaf enligt mig. Men fading kan liksom aldrig bli fel. :)
Dagens kund hade på upplysnng av mig slutat att bita innan besöket. Hon hade verkligen varit duktig. Det blir så mycket bättre resultat då. Och själva förlängningen verkar vara en tipptopp morot. Väldigt många klarar av att hålla uppe bitandet när de vet att de ska få bli snygga.

Se själva.

Snyggt va?

/Linda, Nail Art Studio.

Franska macarons!

Tänkte tala om för er vad jag gillar att göra när jag är "ledig".
Jo att Baka!
Tyvärr brukar det sluta med att jag själv äter upp det jag gör, så det blir inte så ofta. För då skulle jag inte behöva bil, då skulle man bara behöva putta igång mej, så rullar jag till jobbet. Ganska miljösmart och ekonomiskt egentligen. :-)

Iaf så provade jag att baka macarons igen i helgen. Första gången blev det bara skit av alltihopa, så jag slängde bottnarna, men i helgen gick det bättre.
Igår gjorde jag rosa med hallonsmak. De åt vi av igår, så det är inte så många kvar. Idag blev det choklad, med hasselnötsbottnar istället för mandel. De rosa blev iaf väldigt smarriga, nu återstår att se hur chokladkakorna blev. Men en bild ska ni iaf få.

Ser gott ut va?

/Linda, Nail Art Studio.

Lite blandad kompott!

Ja, det är vad det blev idag de.

Började dagen med en härligt grönturkos glittertip med lite fyrkantiga paljetter i smajlet också lite shimmer på det.


Också gjorde jag en fransk med glittersmile i svart/turkost.


Gjorde även en fading i fushia/lila. Och stora paljetter. Me in loooove with them! :-) Alltså, kolla blänket. Är det inte läckra så säg?


Det var bilderna jag hade för idag.

Jag måste passa på att tacka Stina för all hjälp med bloggen. Hon har kategoriserat varenda blogginlägg sedan jag startade blogga. Också har hon gjort en särskild för prislistan. Så nu kommer den alltid finnas tillgänglig här på bloggen. Tack snälla du!!!


/Linda, Nail Art Studio.

Bloggerbjudande!!!!

Vad är det?

Det  är precis som det låter. Ett erbjudande till de som läser min blogg. Detta erbjudande vänder sig till nya kunder. Om ni tänkt fixa era naglar men inte kommit er för är det nu ni har chansen. :-)

Om ni uppger naglarihudiksvall när ni bokar er tid får ni 10% rabatt på ett nytt set förlängning. Och jag bjuder på en enkel dekoration på valfritt finger.

Så passa nu på att göra er lite vårsnygga!

Erbjudandet gäller bokningar gjorda i April, efter detta blogginlägg och när ni uppger naglarihudiksvall vid bokning!

Tel nr. 073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio

Dubbel fading. :-)

Precis som det låter. Och det är supersnyggt. Har tänkt göra detta länge, men det har liksom inte blivit av. Men idag kom Madde och hon hade en idé som jag förvandlade till min. Och det blev snyggt. När hon kom hade hon denna design.

Jag är fortfarande helt såld på dessa stora paljetter och effekten de ger. Men idag använde jag bara lite små fyrkantiga.Tider denna vecka är:
I morgon tis: kl.9.30 återbesökstid.
Ons. 6/4 kl.12.00 Nytt set / återbesökstid.
Tors. 7/4 kl.8.00 återbesökstid.

/Linda. Nail Art Studio

Mina naglar smittar av sej!

:-) Ja, det verkar faktiskt så. Lr vad säger ni?

Anna-Karin ville ha franskt med diskreta paljetter.


Också kom Annica och såg ut så här.


Hon ville ha som jag, men med en annan rosa nyans.

Visst är de läckra, de fyrkantiga paljetterna?


Ja, denna design gillar jag. Finns i massa olika färger gör den också. Bara att välja å vraka.


/Linda, Nail Art Studio.
RSS 2.0