Spännande, spännande!

Lör-Sön den 12-13 Mars kommer bli en spännande helg. Jag längtar och kan knappt tänka på annat. Vad det handlar om kan jag tyvärr inte säga än, men jag lovar att ni kommer märka och se sen. :-)

/Linda, Nail Art Studio.

Rubrik saknas.

Jag är så dålig på att komma på rubriker. Så idag fick det bli utan. :-)

Fading i Syrenlila blev det idag. Med en liten touch av fuschia och paljetter.Jag har ett litet problem. Jag behöver en hemsida, men är verkligen skitdålig på datorer själv. Någon som kan, eller känner någon som kan och tror sej vilja hjälpa mej?
Jag skulle vara evigt tacksam.

/Linda, Nail Art Studio

Glitterförlängning.

I stället för franskt fick jag idag göra en förlängning med glittertippar OCH fading. :-) Det är kul. Kunden ska ha jubileum och ville vara snygg. Och det blev hon. Eller vad säger ni? Jubileumsnaglar va?
/Linda, Nail Art Studio.

Fortsättning Tisdag.

Idag gjorde jag ett till par naturella naglar med det fina ljusa gel lacket på. Även denna gång blev det superfint. En mycket fin färg att lägga på naturellt.Madde kom tillbaka idag. Hon hade franska med silverglitter rand när hon kom. Vi gjorde samma, men med svart/silver rand idag. Det är så snyggt med svart och vitt.
Nu är hon fin till dopet i helgen. :-)/Linda, Nail Art Studio.

Mer turkost.

AnkiPanki ville ha torkosa naglar idag, och det blev så bra. Hon passar verkligen i den färgen. Tack för idag AnkiPanki.

Visst är den härlig?


/Linda, Nail Art Studio.

110221

Idag har det varit fullt upp. Tog bilder på tre av mina kunder. Det blev två blåa på samma dag. Inte alldeles ofta det händer. :-)

Dagens fading.


Sen en annan blå. Dessa två designer är väldigt populära, som jag sagt tidigare. Det är därför det blir en del "samma" i bloggen. Men det är kul när man får testa i olika färger.


Och sen blev det en silver/lila./Linda, Nail Art Studio.


Tider framöver.

Tänkte att jag lika gärna kan skriva vilka tider som finns de närmsta två veckorna. Så är det bara att säga vilken man vill ha när man ringer.

Tis. 22/2 finns det tid för återbesök kl.8.00 och kl.14.00 finns det tid för återbesök el. Förlängnig.

Mån 28/2 kl.9.45 återbesökstid alt. 9.30 Förlängnig

Tis 1/3 kl.9.45 återbesökstid

Tors 3/3 kl.8.00 återbesökstid

Välkommen att boka tid!
073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

Att hinna blogga på dagtid....???

Ja, det var ju min tanke när jag började blogga. Att jag skulle hinna slänga upp lite bilder mellan kunder, på lunch lr vid luckor. Men det går inte så bra. Jag hinner inte. :-) Och ja, det är bra, för tiden går åt till att jobba, jobba, jobba. Och ingen är lyckligare än jag över det. Men, bloggen hinner jag inte med som jag tänkt. Vilket betyder att i princip alla inlägg läggs ut vid halv nio, nio på kvällen. Då jag nattat barnen, plockat disk, tänt ljus (yankee candle då såklart) kokat te och satt mej tillrätta i soffan. :-)

Idag var dessa naglar en del av mitt jobb. De är omåttligt populära, speciellt i lila.


Sen måste jag få visa vad jag fick av en kund idag. Hon överraskade mej totalt med ett otroligt fint kort. Och blommorna doftar helt underbart gott.


Vill ni se vad som står på lappen?

Dum fråga, för jag tänker visa er iaf. :-) Jag är så stolt och glad.


Jag har sagt det förut och jag säger det igen:
-Jag har de bästa kunderna. Ever!

/Linda, Nail Art Studio.

Två bilder är bättre en ingen.

Jag har tyvärr bara två bilder att bjuda på. Och det beror på att jag som vanligt varit slarvig med kameran. Hoppas på bättring till vecka då jag har smockfullt med jobb.Men behöver inte en massa färg för att det ska bli snyggt. En gel lackning går alldeles utmärkt det också. Väldigt fint med några paljetter ton i ton.


/Linda, Nail Art studio.

Lite priser igen.

Jag är inte bra på det där med blogg och design och så. Egentligen skulle jag ha haft en prislista vid sidan av texten, men jag kan inte. :-(

Iaf, eftersom jag får förfrågningar nu och då kan jag lika gärna lägga ut lite priser igen.

Förlänging 750kr
Förstärkning 595kr
Återbesök 500kr*
Lagning vid återbesök 30kr/nagel
Enstaka lagingar 50kr
Dekoration fr.20kr/nagel
Dekoration helt set 150kr
*
en lagning ingår vid priset av återbesök

/Linda, Nail Art Studio

Workshop på jobbet sen.

Åååh vad jag längtar nu. Igår satt jag och blev inspirerad av en annan nageltjej och hennes bilder. Har försökt komma på nytt mönster ett tag nu och igår släppte det. Jag har länge velat lära mej just detta, men inte trott att jag kan. Men jag kan visst!
Man ska inte tänka negativt, då lär man sig aldrig. Så idag när Märta sover ska jag minsann sitta där och öva. :-)
Och är det så att jag faktiskt fixar det har jag en kund att öva på imorrn. Jag brukar iaf ha rätt fria händer där. Underbart!


/Linda, Nail Art Studio


Edit: Jag kan, jag kan!!!! Jisses vad man kan bli glad för lite. :-)

Favorit i repris. :-)

Ja, som skrivet. De fadade naglarna i denna ljusa nyans är verkligen omtycka. :-) Igår gjorde jag på en kund. Hon hade samma nyans när hon kom fast bara på tipparna.

Sen idag kom nästa kund tillbaka, med samma färg. Fast 4 veckor senare.

Vi använde oss av samma färg, men även lite lila idag.


Ja, sen var det dags för lite färgade tippar och paljetter.

Riktigt härlig fuschia rosa.


/Linda, Nail Art Studio.

Ny kund via bloggen.

:-) Ja, som rubriken lyder kom det idag en ny kund, som hittat hit via bloggen. Länkad från Madde. Tack!
Det är alltid så kul att få veta hur folk hittar mej. Kul att bloggen fungerar som den ska. Men för det mesta är det djungeltelegrafen som varit framme. Kunder säger till vänner, som säger till sina vänner o.s.v. Och det är jag väldigt tacksam för. Blir så glad. :-)

Här är iaf bilder på denna kund.
Före.

efter:

De flesta väljer franskt första gången. :-)

/Linda, Nail Art Studio

Franskt & rosa i ett!

Idag kom det en kund till mig som ville plocka bort tippar hon hade sedan innan och göra en ny förlängning hos mig. Då blir jag glad. :-)

Franskt och rosa i ett fick det bli. Det syns lite dålilgt på bilderna tyvärr. Men jag fick lite mer färger på dekorationer idag. Så vi använde oss av väldigt skarpa rosa färger och det blev så snyggt. Helnöjd är jag.


Det man ser på hennes ena pekfinger är en skada hon fått sedan tidigare och den framkommer tydligt direkt efter man gjort naglarna. Men efter någon timme syns den knappt. Det har med vätskor och lampan att göra.

Är det inte snyggt så säg. :-)

/Linda, Nail Art Studio

Jag tar kort nu!!!!!

Japp! Äntligen tar jag kort på salongen. Alltså kortbetalning. :-) Det löste sig till slut med olika banker hit och dit, så nu är det klart. Skönt!


Dagens första var här för 5½ vecka sedan.

Utväxta och långa. Så jag tog ner dem en bit på längden och la en glitterrand bakom.


Sen blev det en klassisk fransk.


Ja, också lite lunch och inkoppling av kortmaskin. Och nu sitter jag här och inväntar en kund som jag ska göra en förlängning på.

/Linda, Nail Art Studio

Naglar till fest!

Min kund L fyller jämna år till veckan, men ska ha fest i helgen. Och då vill hon självklart glittra. :-) Hon hade franska med en glitterrand i silver när hon kom, men ville ha de lila som jag gjorde för någon vecka sedan. Väldigt populär den designen. Den och fading. :-)

Denna gång använde jag silver och lila. Och bytte rhinestones mot paljetter.
Kolla så snyggt!Jag blir så glad när mina kunder tycker om mitt jobb. Tack snälla ni!

/Linda, Nail Art Studio

Tisdag 110201

Redan Februari. Herrejisses vad tiden går fort. Dagarna bara rusar förbi. På gott och ont. Jag har inte tagit så mycket bilder heller. Känner att det jag gjort de senaste dagarna har jag visat så många gånger. Roligare att lägga ut bilder när jag gör något annat, eller iaf när jag använder mig av en ny färg. :-)

Idag ville min kund ha dekoration på bara ena ringfingret. Hon kollade på mina bilder och valde den senaste väldigt populära designen i rosa. Men som sagt, bara på ena ringfingret.

Så, om ni inte vill ha glitter och massa dekoration på alla fingrar går även detta bra.Och annars då. Jo jag har kapat av mej håret igen. :-) Kanske lägger upp nån bild vid senare tillfälle. Men jag är inte alls bildskön, så det är väldigt svårt att få till en bra bild där man verkligen ser hur det ser ut. Och ja, jag har självinsikt. :-)

/Linda, Nail Art Studio

RSS 2.0