Rolig order...

Jag la precis en rolig order. Tyvärr är det aldrig kul när fakturan ska betalas, men denna tror jag kommer uppskattas. Flera har frågat mej om jag inte tänker göra detta mer, så nu har jag sökt med ljus och lykta så att jag kan ha möjlighet att fortsätta. Hihi. Spännande va?

Jag kan iaf säga som så, att det brukar uppskattas speciellt på sommaren.

/Linda, Nail Art Studio.

Hallonrosa

Gjorde hallonrosa naglar på min arbetskollega idag. Också lite glitter och fyrkantiga paljetter på det. Blev super.Sen kom det en ny tjej idag också. Som ska ha en liten bebbe. Så gravid och fin. Och naglarna ville hon ha för att vara extra fin på sina gravidbilder hon kommer ta snart. Underbart att man kan få tillföra något extra till ett så fint minne.

Franskt och turkost fick det bli.


Sen kan jag bara inflika igen att jag bara tokgillar mitt nya utsug/filtersystem. Snacka om skillnad. :-)

/Linda, Nail Art Studio.

Den har kommit!

Egentligen kom den i onsdags, men jag var ju inte på plats då. Men i morrn ska jag få prova min nya (förhoppningsvis) kompis. Men än törs jag inte ropa hej. Återkommer i morgon med en rapport om den var värd pengarna lr inte.


Det är alltså lådan på golvet bredvid bordet jag talar om. Ett filtersystem som är det enda godkända från arbetsmiljöverket. Vi får hoppas, hoppas, hoppas att den jäkeln suger upp allt fildamm som flyger runt när jag filar återbesöken.

/Linda, Nail Art Studio.Uppdatering: Den är GRYM!!!! Jag är bara SÅ NÖJD!!!   :-)

Röd som glöd.

Efter fyra veckor såg det ut så här.


Nu kommer som se ut så här i fyra veckor. Röd och glittrig. :-)


Så ja. Trevlig midsommar på er allihopa.


/Linda, Nail Art Studio.

Men yrhöna är vad jag är.

Trodde att jag inte hade nån bild sedan igår, men kom precis på att det har jag visst. Problemet är bara att jag inte har kameran här, så ni blir tvungna att vänta. Väldigt snygga är de iaf. Men, den som väntar på något gott. ;-)

/Linda, Nail Art Studio.

Mina blev aprikosa.

Jag bestämde på en gång jag fick färgerna att den aprokosa ska jag ha. Sen har jag även visat den för kunder, me de rynkade bara på näsan. Så jag tänkte att nu ska jag minsann visa hur fin den är på. :-)

Och resultatet, jag är lite smått kär./Linda, Nail Art Studio.

Favorit i repris.

Rosa tippar och glitter på det.Nu är det helg och bara måndag kvar till jobb. Känns konstigt. Hoppas på en härlig ledighet med massa bra väder och glada ungar.

/Linda, Nail Art Studio.

Tiden räcker inte till.

Förlåt. Jag har bara inte fått tiden att räcka till helt enkelt. Så bloggen har fått vila lite. Tyvärr. Och jag har faktiskt inte så mycket att visa upp nu heller, men vill iaf lägga ut två biler.

Massor på jobbet, massor hemma och lika fullt i hjärnkontoret. Shit, t.o.m svårt att sova för alla tankar och funderingar. Men, här kommer iaf bilderna. :-)


Fuschia och silver.


Och en fransk med enkel paljettdekoration och shimmer.


Nu har jag idag och måndag kvar att jobba. Se går jag på några dagars ledighet och då kommer inte bloggen uppdateras, av naturliga själ. :-)
Men jag ska försöka få till några bilder dessa två dagar som återstår av jobb.

/Linda, Nail Art Studio


Just ja, TACK till er som kommeterar. Verkligen kul att gå in och läsa vad ni skriver.

Grönt är skönt.

Japp, fler gröna naglar fick jag göra idag. Snyyyggt!


/Linda, Nail Art Studio.

Rackarns kamera!!!

Jag blir så rackarns arg. Min kamera visar alldeles för ljusa färger. Och hur jag än gör med inställningar och ljusändringar blir det fel. Måste nog införskaffa mig en bättre. :-(

Iaf. Gjorde supersnygga idag. Pastellgröna, lite mintgröna. Ochså ett glitter i ljust guld. Jag är riktigt nöjd med färgvalet. Fick fria händer på kunden, som vanligt./Linda, Nail Art Studio.

Förlängning före och efter.

Tänkte visa en före och efter på en förlängningsom jag gjorde idag.

Ca. 1½ tog det att bli så här fin.


/Linda, Nail Art Studio.

Bilderna låsta!!!!

HA! Till den som nu tagit bilderna är det numera lite svårare. :-) Känner mej lite duktig nu faktiskt. Tack Hanna och Stina för tips och hjälp.

/Linda, Nail Art Studio.

Fick använda en av de nya idag.

Underbart. Jag blev alldeles glad när hon ville ha en färg hon sett i mitt blogginlägg. Alltså fungerar bloggen som jag vill. Inspiration till nya och återkommande kunder. Hääärligt.

Babyrosa blev det idag. Och den är så fin.


Och sen en nybliven favorit. :-)


Så. Nu ska jag försöka låsa bilderna här i bloggen. HA!     :-)

/Linda, Nail Art Studio.

Ååååh, nya färger. :-)

Idag kom min leverans. :-) Jag fick lite små dekorationer i olika färger OCH nya färgade geléer. UNDERBART!!!
Pastellfärger mest, så här till sommaren. Kolla vilka härliga.


Jag har ett ENORMT utbud av glitter och dekorationsattiraljer. Men just färgade geléer har det varit sämre med. Jag började med dessa, och om jag får använda dem mycket kommer det bli fler. :-)

Fick iaf göra ett set med lila gel och silverglitter idag. Det är så kul när jag får komma med förslag som kunden nappar på. Och när hon dessutom blir supernöjd är min lycka gjord. Se själva va snyggt!Men som vanligt ljuger bilden om färgen. Den är mer lila. Mörkare, men lika snygg. :-)


Sen har jag även fått höra att mina kunder sett sina nagelbilder på andras sidor. Och till den/de som tar bilder härifrån säger jag bara: Ge FAN i det. Bilderna är tagna av Mig, tillhör Mig och får därför inte användas av andra. Punkt!!!
Jag vet att jag låter arg och otrevlig, men det är väldigt otrevligt när "folk" tar saker av en utan att fråga. Och då det är mitt arbete som jag lagt ner tid på känns det fel när andra använder dom som sina.


/Linda, Nail Art Studio.

Missade blogga igår. :-(

Förmodligen för att jag trodde att jag inte tagit något kort. Men nu när jag kollade kameran såg jag en kund jag fotat. Hon gjorde fading i samma blå nyans som jag hade på mina förra gången. Också lite stora silverpaljetter på ringfingrarna.
och som jag sa förut. När kunderna ser vad de andra gjort vill de göra likadant. :-) Idag fick jag använda
det ljust guldiga glittret. Blev också toppenfint.Sen har jag haft en student idag också. Det var meningen att jag skulle ha två, men mamman ringde endast TRE TIMMAR innan och avbokade. Helt utan förklaring eller ursäkt. Respektlöst tycker jag. Men som tur var har jag andra på väntlista, så en lycklig tjej kom och fick sina naglar förlängda. Blev dock inget foto på henne, men på dagens student gjorde jag dessa.


Hon har varit nagelbitare, men slutat med det. Tyvärr är nagelbanden utsatta nu istället. Men med snygga naglar syns det mindre. Och kanske, kanske att det även är en sporre att ta hand om nagelbanden bättre. :-)Det där med att inte avboka i tid tänkte jag på. Det händer rätt ofta i min/skönhetsbranschen. Folk kommer på att de ångrar sej, inte hinner m.m. men ringer inte förrän alldeles för sent. Vilket i sin tur sätter oss och vår "lön" på pottkanten. Detta är mitt argument till att avboka i tid.

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Annars debiteras du med 300 kr oavsett behandling!

 

Varför debiteras en ej avbokad tid?

 

Som egen företagare är jag förbunden att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan, du däremot förbinder dig att komma till mig vid en i förväg beställd behandling. Så länge du inte avbeställer tiden - senast 24 timmar innan - så kan jag inte sälja den till någon annan, då blir du betalningsskyldig.

 

Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig.

Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Så kom ihåg att avboka en beställd tid senast 24 timmar före utsatt tid!

/Linda, Nail Art Studio.

 Årets första balnaglar idag.

Som rubriken lyder så gjorde jag idag årets första balnaglar. Här i Hudik är det studenten på Fredag och bal på Lördag. Hanna ska ha en klänning i brunt och guld och hennes naglar skulle också gå i de tonerna. Sagt och gjort. Detta är resultatet.


Jag gjorde även en klassisk fransk med glitterrand i turkost idag. Men inte på en student, utan på en kund som kom förra sommaren för brudnaglar och som kommit tillbaka nu igen. Så himla kul.


Sen ett litet dilemma som dök upp. A kommer inte kunna komma på ganska många veckor, så hon funderade på att bara lägga naturellt på naglarna. Men det är ju inte så kul när man är van franskt. Så jag föreslog då den design jag gjort några av nu på slutet. Och den ville hon ha. Med turkost glitter och mild vit. Blev väldigt fint.
/Linda, Nail Art Studio.

Jobba på röddag.

Idag har jag varit på jobbet trots röddag. Jag gjorde bl.a ett nytt set på en av mina äldsta vänner. Hon ska åka på weekend nu i helgen och ville självklart vara fin tills dess. Jag hoppas hon blev nöjd. :-)

Gjorde en till variant av samma design, som numera blivit min favorit att göra. Man kan välja vilka färgkombinationer man vill. Denna är i mild vit och rosa/silverglitter.Detta var bara lugnet före stormen, för nu är det verkligen högtryck på jobbet. Aldrig förr har väl telefonen ringt som nu. Så, dags att natta för imorrn ringer klockan 06.05.

/Linda, Nail Art Studio.

Fredag igen.

Veckorna bara försvinner tycker jag. Vet inte hur, men rätt vad det är så är det fredag med massor av jobb bakom mej. Och jag antar att det går så fort för att det är så kul. Tiden går fort när man har roligt, är det inte så? :-)

Detta är lite av vad jag gjort idag.

Madde ville ha som jag hade sist. Blev supernajs, igen.


Annelee ville ha grönskagrönt. Och det fick hon. Men lystern och alla färgskiftningar kommer dessvärre inte fram. Tur att de syns in real life.


AnkiPanki valde också grönt idag. Men en mild vårgrön nyans.


Också den obligatoriska bästa vänner bilden. :-)


/Linda, Nail Art Studio.

:-)

Jag älskar ju som ni redan vet glitter och färger och dekorationer och, ja, det kan bli många och. Å nu har jag gjort en sååå rolig beställning. Hoppas, hoppas att jag inte behöver vänta alltför länge på den.

/Linda, Nail Art Studio.

110601

Första Juni är det idag. Men det känns då inte. I morrn fyller min stora lilla tjej hela sex år. Och det brukar alltid vara varmt och skönt på hennes dag. Tiden lär visa om även morgondagens kalasdag bjuder på solsken. Vi hoppas.

Jag har fullt upp hela dagarna och glömmer nog kameran mer än vanligt. Det hinns liksom inte med när kunderna bara byter av varandra på stolen framför mej. Kul, kul, kul. Men trött blir man. Jag har två kunder att visa idag.

Gjorde en annan variant av gårdagens blå naglar idag. En mildare vit och ljuslila glitterSen hade jag även en kund som ville ha Maddes design. Den blev lika fin idag. Men vi hade två färger på paljetterna. Ton i ton.Nu sitter jag å grunnar på om jag verkligen vill och känner för att hoppa upp på crosstrainern. Beach 2011 kommer inte av sej själv. Framför allt inte när man har ett mycket stillasittande jobb. :-)

/Linda, Nail Art Studio.
RSS 2.0