Från bitna naglar till djungeltema. :-)

Hehe, härlig rubrik Och härlig dag. Den började med en ny kund, som brukar bita på sina naglar. Absolut inte den värsta jag haft, men naglarna blir dock rätt breda i framkant om man bitit på dom. Och då blir mitt jobb mycket svårare. Men jag hoppas iaf att mina bitarkunder är nöjda med sina naglar.

När hon kom.

Och när hon gick.


Även nästa kund har haft för vana att bita. Men K har varit så duktig att hon låtit dem vara helt. Så idag lade vi bara material på hennes egna. Grönt ville hon ha. Också lite skimmer över det. :-)


Också hade jag lilla Lena idag. Hon är lärare och de har djungeltema på skolan. :-) Och då kunde vi ju inte låta bli att iaf göra lite leopard. Jag gjorde bara små mönster och inte så mycket, då hon egentligen känner att det inte är hon. Men vad gör man inte för barnen i skolan?
Jag tycker iaf att det är skitsnyggt. Och vad passar egentligen bättre än att ta en bild tillsammans med en flamingoblomma.


/Linda, Nail Art Studio.

Ingen rubrik!

Jag blir så glad när kunderna kommer tillbaka och det ser ut så här.

Inte ett släpp övehuvudtaget. Och med tanke på utväxten är det rätt otroligt. Det brukar alltid finnas en millimeters släpp på någon nagel vid så lång utväxt, men inte här. :-)

Vi satte lite paljetter idag.


/Linda, Nail Art Studio.

Mina nails!

Som jag har längtat. Mina naglar slits rätt mycket p.g.a. jobbet. Det filas lite på dom och de torkar ut av allt slipdamm och rengöringsvätskan. Idag hade jag avsatt lite egentid för att hinna. Annars skulle jag inte få de gjorda på bra länge, då jag har så mycket bokningar. Vilket jag är både glad och tacksam för. :-)

Iaf gjorde jag naglarna i den glitterfärg jag visade i fredags. Men som vanligt kommer inte färgen till sin rätt i kameran. :-(



Ikväll blir det pump pass med superduktiga Madde på Hudikgympan. Jag längtar och laddar. :-)

/Linda, Nail Art Studio

Måndag igen då...

...helgen rusade förbi och idag var det jobb för hela slanten igen. Jag gjorde bland annat dessa naturella med en liten dekoration på ena handen.




Även ett par franska med glitter och fading på ringfingrarna.


Nu ska jag sätte mej med lite pappersjobb. Uäk. Inge kul kl.20.00 på kvällen. Men, what to do?

/Linda, Nail Art Studio.

Förresten!
Det finns bara en tid kvar denna vecka. Ons. 30:e kl. 12.30 och det är en återbesökstid.

Lite blandad kompott.

Det är vad jag tänker bjuda på idag det. :-)

Först ut, en fransk med runda paljetter.



Sen kom Madde som gjorde fransk med glitterrand i lila/silver.


Och när vi ändå är inne på franskt med glitterrand kan jag visa hur det blir med turkost också. :-)


Sen kom AnneleePannelee å AnkiPanki på eftermiddagen idag. Best friends forever, om ni minns. :-)
Kommer ni ihåg de här?

Så här blev de sen. Annelee vågade sej på en fading för första gången. Jag älskar denna färg.

Och AnkiPanki gick tillbaka till syrenlila. Hon är så duktig som slutat bita på naglarna. Visst håller ni väl med?


Också det klassiska bästa vänner fotot. Varsegoo brudar! :-)


/Linda, Nail Art Studio.



tisdag 110322

I morgon är det 2 års kalas här hemma, så jag är ledig. Jag har precis misslyckats med mitt första försök att baka macarones. Inte det lättaste, men jag valde ett enkelt recept, och det får jag nog ändra på till nästa gång. Krångligt ska det vara, då brukar det bli bäst.

Idag kom iaf dessa naglar tillbaka. En ordentlig utväxt, men jisses vad de sitter.

Jag tog ner dom ordentligt på längden, då de börjat bli besvärliga. Så här blev det sen.


Jag har även gjort en härlig rosa multifärg fading idag, med lila paljetter. Helt underbar färg.


/Linda, Nail Art Studio.

Våriga korallnaglar!

Japp! Nu kommer våren och dess färger. Från lite kraftigare till härligt mumsiga nyanser. Idag blev det korallfading.



Jag sitter just nu med färg i håret som alldeles strax ska sköljas ur. Bara att hoppas att det täcker mina blekta slingor som kommit fram och att det inte blir flammigt. Gillar inte att färga hemma, men what to do när man inte har tid att gå på dagen och fixa?
Jag har nämligen en liten tjej som blir 2 år på onsdag. Så det är bakning som gäller nu. Utöver de vardagliga rutinerna man gör när man har två barn. Man blir minst sagt lite lätt trött. :-)

/Linda, Nail Art Studio.

Förlängning och håltagning.

Det är lite av vad min dag har bestått av. Först en förlängning.



Sen tog jag hål i örat på en tjej.


Efter det hade jag en kund som varit nagelbitare. Hon hade varit duktig och sparat ut lite nagel som jag förlängde. Tyvärr glömde jag att ta bilder. :-(

Och sen for jag till Propix studios och tog lite profilbilder till min hemsida. Och det är nu behöver jag er hjälp.
Kan ni snälla säga vilken bild ni tycker är bäst. Det är fem stycken, så välj tre stycken och rangordna dom. Tack!

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5


/Linda, Nail Art Studio.

Enkla festnaglar!

En av dagens kunder ska på fest i helgen och ville ha lite festnaglar, men de fick inte sticka ut så mycket. Vi valde en färg som heter vit guld. Snygg, enkel, och lagom glittrig. Gjorde fading på snedden, så det inte skulle bli för mycket.

Jäkligt snygg nyans måste jag säga.



I morgon väntar två förlängningar och öronhåltagning. Sen blir det lite fotografering till min kommande hemsida. Spännande!

Det har gått åt tider till veckan, så det som finns nu är två återbesökstider. Måndag kl.12.30 och Fredag kl.8.00.

Tel:073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

Nya dofter av Yankee Candle!

Idag kom de. De nya dofterna från Yankee Candle, som vi väntat på sedan Januari. Även de söta aromalamporna vi väntat på kom. :-)


De nya dofterna är: Fluffy towel och Pink sands. 

Hur underbara dofter som helst. Fluffy towel doftar rent och fräscht, som nytumlade handdukar med gott sköljmedel. Ljuvlig!

Pink sands doftar vår/sommar. Ren, fräsch doft med små inslag av melon. Inte alls söt och tung, utan alldeles, alldeles mumsigt vårig.


Idag har jag även gjort naglar. Fullt från 8.00-16.15. Sen hem och laga mat till hungriga små barn.

Tänkte att ni ska få se en av dagens alla naglar. Som vanligt kommer inte färgen till sin rätt i kameran. Den är verkligen lila, inte blå. Utan med små gnister av cerise.


Sist idag ställde jag upp och lagade två naglar på en kund jag inte lagt gel på själv. Utan hon kom från en annan nageltjej här i stan. Tyvärr har det inte suttit så bra hittills och hon har varit och både fyllt på och lagat. Nu hoppas jag verkligen att hon ska bli nöjd med mitt jobb, så att hon får se att det går att få det att sitta, trots att man jobbar med kartonger och dyligt. Hennes kommentar när hon såg de jag gjort var: Wow, va snyggt!  :-)

Tider som finns till veckan: Måndag 21/3 kl.12.30 återbesökstid, Fredag 25/3 kl.8.00 återbesök/förlängning, kl.9.30 återbesök/förlängning.

/Linda, Nail Art Studio.

Massor att göra = lycka! :-)

Jag är så lycklig att jag har så mycket bokat. Har varit ledig en extra dag då vi for ner till Stockholm hela familjen. Jag var ner på en utbildning som jag måste hålla er på halster om en litet tag till. Men jag lovar att det kommer. :-) Sen var vi bara tillsammans hela familjen i två dagar, vilket inte händer alltför ofta.

Idag har det varit massor att göra. Jag har tre kunder att visa upp. Först ut var M. Från cerise till detta.

Jag verkligen älskar dessa stora paljetter. Och kunderna också. Ger ett fantastiskt lyft åt nageln, för att inte tala om blänket. Så, fading med paljetter är det nya nu. :-)

Japp, sen gjorde jag enligt kundens önskemål lite rockiga naglar, men inte för mycket. Jag tycker att turkost och svart glitter i blandad storlek är lite lagomt rockigt. Eller vad säger ni?
Jävligt snyggt om inte annat. ;-)



Sen är jag nog tvungen att bjuda på en bild på mig "in action" också.


Detta är vad det resulterade i.



Blir ni sugna på någon av mina nageldesigner är det bara att ringa 073-546 90 50, så ordnar vi en tid.

/Linda, Nail Art Studio.

Det är nära nu!

I morrn smäller det. :-)

/Linda, Nail Art Studio.

Torsdag 110310

Kommer ni ihåg dessa?

Idag var hon tillbaka, och det slutade så här.

Superhärlig blandning av glitter och små glitterband. Också stora paljetter på det. Helt otrolig lyster med dom på.


Sen tänkte ja visa er hur det ser ut när man tagit bort sitt material.

Jag rekommenderar er att gå till en salong som kan detta när det är dags att ta bort materialet. Annars kan det sluta med sönderfilade egna naglar. Sen gäller det att olja, olja, olja.



/Linda, Nail Art Studio.

Glitter/dekoration.

Japp, som utlovat.

Det är här inne som jag huserar om dagarna. Bilder från insidan har jag redan visat.

Sen har vi då min glitter och dekorationslåda. Allt sorterat i färger. :-)

Notera även att det är dubbla lager överallt.



Sjukligt beteende jag vet, men jag kan bara inte få nog. :-) Och sen kan jag ju alltid säga att det finns en färg för varje smak. ;-)

/Linda, Nail Art Studio.

Underbart med resultat!

Den här unga damen kom till mig för ca. fyra månader sedan och hade då gjort naglar på sig själv en tid. Naglarna var i väldigt dåligt skick. Inget var lr så, men mycket tunna sönderfilade naglar, som gått av långt in på nagelbädden. Idag ser de ut så här.


Hon ville för första gången prova på glittertippar idag. En knallig rosa nyans, med de fyrkantiga nya paljetterna i. De syns inte så väl genom kameran, men det är de som gör att det blänker så fint.


Förutom denna glädje kom det tillbaka en "gammal" kund till mig idag. Det var över två år sedan hon var hos mig sist, innan jag fick barn.
Nu kände hon att det var dags igen. Och det är så kul när nöjda kunder kommer tillbaka. Denna dam är så otroligt trevlig, ett riktigt glädjeämne som ger mig väldigt mycket positiv energi.

Vi körde på en ljus fading idag, men tyvärr glömde jag att ta bild.

Jag fick även en rolig leverans idag. Mitt nya öronhåltagningssystem. Jisses, vilket långt ord. :-) Eftersom mitt förra inte längre har någon återförsäljare i Sverige letade jag rätt på ett annat märke. Det är uppbyggt på samma sätt. Ingen pistol, utan ett s.k. piercinginstrument som pressar smycket genom örat, utan att smälla eller skjuta bort en bit av huden. Också är smycket lika tunt som ett vanligt örhänge, men med spetsigare ände, vilket gör att det inte spänner lika mycket och att det går snabbt och smidigt att få det genom huden.



Tre prisklasser. Man betalar för själva smycket inte håltagningen. 160:- /180:- /200:- /per smycke.

Sen lovade jag även att jag skulle ta bilder på min glitter/dekorationslåda. Och det har jag gjort, men det inlägget lägger jag upp här på bloggen efter 20.00. Kom tillbaka då, så ska ni även få se hur fint vi gjort i skylten.

/Linda, Nail Art Studio.

Tjohoo!

Jag fick leveransen jag väntat på idag. UNDERBART!!!!

Paljetter i tre olika modeller och färger.


Det är små och stora sexkantiga och små fyrkantiga paljetter.

Kolla in de fyrkantiga. Läckra va?


För att inte tala om de stora sexkantiga.


Detta är lycka för mig. Hihi

Jag har även strukturerat upp lite i mina dekortionslådor. Tyvärr hade jag köpt för få burkar, så jag är inte klar än. Men i morgon när jag fixat allt ska jag ta en bild och visa er min härliga färgglada samling.

/Linda, Nail Art Studio.

Förlängning på en nagelbitare.

Det är faktiskt helt otroligt vad man kan åstadkomma på minde än två timmar. Tänk ändå, från nedbiten och skadad nagel till fina vita.




/Linda, Nail Art Studio.

Grön fading på snedden.

Japp, precis som rubriken lyder blev det på L idag. Färgen kommer tyvärr inte fram på bild, som vanligt. Det är mycket mera lyster i verkligheten. Men vad göra?
Jag har ju ingen värstingkamera och inte rätt ljuskällor. Och sen kan jag inte det där så bra. :-)

Men iaf så blev det så här.


Jag har använt av mina nya glitter. Ett lite ljust mossgrönt glitter och sen mörkare mossgröna smååå glitterpaljetter. Verkligen läckert när rätt ljus faller på.

Välkommen att boka tid för snygga färglada naglar. Eller franska om du så önskar.
Tel:073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

ps. Jag längtar som en tokig till helgen. :-)

Dagen före helg...

...har jag alltid fullt upp. Väldigt många vill komma just då. Lättare att komma ifrån, lr sluta tidigare tror jag. Jag tog bilder på två av kunderna idag. Jag gjorde en fransk med guldshimmer först.




Sen efter lunch gjorde jag en fading i en ny färg, blandat med den populära syrenlila jag brukar använda mycket.


En jättehärlig djuprosa färg, som tyvärr inte framkommer på bild. Skit också. Den är iaf alldeles underbar när man ser den live.


Nu är det helg, bara att ladda inför nästa jobbvecka. Om ni går i tankar att fixa naglarna är det bara att ringa. Det finns några tider kvar i veckan som kommer. Tis. och Ons. eftermiddag för nya förlängnings set. Sen någon strötid för återbesök.

Nail Art Studio,Tel: 073-546 90 50

/Linda, Nail Art Studio.

Massa glitter!!!

Jag blev så lycklig idag när jag äntligen fick min leverans. Jag tror inte riktigt jag förstod när jag beställde, hur mycket 100 burkar glitter egentligen är. Alltså, 100 olika färger glitter. :-)




Nu jäklar har jag färger så det räcker....................................tror jag. ;-)

Det är fortfarande en leverans som inte kommit, men i den finns inget glitter. Jag lovar att ta bilder och lägga upp här i bloggen när det kommit.


/Linda, Nail Art Studio.

Äntligen egen nagelvård!

Det har nu gått 5-6 veckor sedan jag gorde mina naglar. På slutet har det varit jättejobbigt. Långa och matta. Jag sliter mina väldigt, då jag filar på dom lite då och då. Idag hade jag inte så lång tid på mig, då jag var tvungen att hinna med lunch före kunderna på eftermiddagen. Men jag blev nöjd.





L som gjorde förlängning för ca.3½ vecka sedan kom idag tillbaka för sitt första återbesök. De hade vuxit ordentligt, men var väldigt fina ändå.

När hon gick hade jag tagit ner dem en bit och lagt ny gel. Blankt och fint, som det ska vara. :-)


Jag kommer att lägga upp ett till inlägg lite senare, när jag hunnit ta hand om min leverans som jag fick idag. Också måste jag fota den. Så kika in igen vid 20.30, så ska ni få se vad som gör mej lycklig i själen.

/Linda, Nail Art Studio.

Blandad kompott

Som sagt, blandad kompott idag. Den naturella färgen har blivit populär. Jag förstår varför. Den är klassisk. Idag målade vi lite svart/glitter på.




Sen en klassisk fransk med små stenar på ringfingrarna.




Och sen fick jag lite fria händer. Ränder i olika färger och glitter, lite zebra, men ändå inte.




/Linda, Nail Art Studio.
RSS 2.0