Fredag 111028

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Skämmes på mig!!!
Det enda jag kan skylla på är att tiden är knapp. Jag vet inte vilka som läser min blogg mer än mina kunder, men jag har även två små barn, Maya 6 1/2 år och Märta 2 1/2 år, också en man som jobbar kvällar och helger. Det är inte alltid så lätt att hinna med sig hela tiden. Försöker även klämma in några träningspass i veckan. Men jag gör mitt yttersta för att bjuda på lite bilder då och då. Helst flera gånger i veckan. :-)

Iaf. Franskt med lite snöglitter.


Mörklila (som tyvärr ser mer blå ut på bilden) med svart och multisilverglitter och lite paljetter.


Också lite mandelformade. :-) Svarta med silverglitter.


/Linda, Nail Art Studio.

Färger

Färgglada naglar tycker jag om. Har fått göra några härliga nu igen. Även mina egna. :-)
Min kollega gjorde jag fuschia och svart med stora paljetter på.


Äntligen kom jag ihåg att ta förebild också.

Tjusigt va?


Gjorde om mina egna idag på min "lediga" dag. Blev riktigt nöjd. Har sagt förr att jag nog aldrig kommer ändra form på mina, men det fick jag äta upp dag. :-) Jag erkänner iaf. hihi/Linda, Nail Art Studio.

Syster var här idag igen.

När syster kommer för att få sina naglar gjorda blir det till att pyssla ihop tiden. För hon kommer på helgen, och då jobbar jag ju inte. Så barnen är lediga och behöver barnvakt. Idag var Maya på kalas under tiden och Märta fick vara med Stina. Väldigt glad och tacksam är jag för det.

Det är fem veckor sedan sist jag gjorde de turkosblåa. Vi tog en bild för att visa hur otroligt bra det sitter på henne och att de faktiskt fortfarande var snygga, Men långa.


Idag blev de röda. Riktigt röda, med svarta detaljer. Fiiint!

läcker bild i snyggt ljus måste jag också få bjuda på


/Linda, Nail Art Studio.

Gjorde en yyyberfin fading idag.

Har inte gjort fading med denna gammelrosa färg förr. Blev riktigt överraskad när jag såg hur snygg den blev utspridd. (den jag blandade till dej Marie Ä) :-)


/Linda, Nail Art Studio.

Ingen bildbomb direkt :-(

Jag har verkligen varit kass på bilder nu på slutet. Men jag åkte på en förkylning som gjorde att jag tappade fart på jobbet, å då finns inte tid till att ta kort. :-( Sen har det varit mycket samma lika också. Iaf så har jag en vännerbild att bjuda på idag.

AnkiPanki å Annelee var till mej idag.


Annelees tema var frost och silver. Tycker att jag lyckades bra med det, lr vad säger ni?


/Linda, Nail Art Studio.
RSS 2.0